Om Santai Wholesale AS

Santai Wholesale AS eies av to arkitektfirmaer, mens daglig drift blir utført av to glade Santaijenter. Vi er Mette Marit og Lotte. Tilsammen har vi over femten års erfaring innen butikkdrift, salg, styling, visual merchandising og interiørplanlegging. Vi har drevet nettbutikk siden 2013.

Santai Wholesale AS er et ungt og spennende firma som beveger seg innen fashion og interiør. Vi har flere agenturer fra Bali, og vi har brukt de siste årene på å opparbeide oss en gjensidig respekt og tillit til våre designere. Vi er selv på Bali flere ganger iløpet av et år for å følge med på produktutviklig og produksjon.

På disse reisene er vi alltid på utkikk etter unike og spennende varer som vi ønsker å ta med hjem til deg. Vår drøm har vært å skape et eget varemerke der stramme linjer møter personlig touch og en uventet twist. Vi håper du finner din egen stil og våger å stå i den. YOU ARE AWSOME!

Trenger du hjelp med planlegging eller styling av privat bolig, kontorer eller et event ta kontakt med oss på mail office@santai.no for en uforpliktende prat. 

Inspirasjon fra vårt eget univers finner du på instagram @santai_no eller på vår egen blogg. 
Vi sees!

SANTAI WHOLESALE AS was founded in 2012. CONTACT: lotte@santai.no or mettemarit@santai.no

Besøk vårt showroom i Fredrikstad

Topp